معرفی و راه اندازی FT810 درایور نمایشگر و تاچ اینچ بالا
با تراشه سری FT81x راه انداز و کنترلر قدرتمند نمایشگر، تاچ اسکرین و صوت مجهز به محیط طراحی گرافیکی ساخت یک HMI حرفه ای ارزان دور از تصور نیست...
- اشاره به گذشته
- مقدمه
- مشخصات و مقایسه تراشه ها
- کاربردها
- معرفی ماژول FT810
- فیلم پیش نمایش توابع آماده راه اندازی LCD
- بلوک دیاگرام و شماتیک ارتباط با FT810
- طراحی محیط گرافیکی
- برنامه نویسی و کالیبراسیون
سلام دوستان عزیز !
در ادامه ی آموزش راه اندازی نمایشگر 4.3 اینچ با استفاده از ماژول FT800 که قبلا ارائه شده بود باید گفت:
تراشه سری FT81x نظیر FT810 / FT811 / FT812 / FT813 که بر پایه تجربه موفق نسل قبلی خود یعنی سری FT80x با تکنولوژی EVE مخفف Embedded Video Engine بهره میبرد، یک درایور حرفه ای ال سی دی های رنگی TFT ، صفحات لمسی و… میباشد که با استفاده از آن می توان به راحتی و بدون نیاز به قطعه دیگری ال سی دی های رنگی تا رزولوشن 800×600 را راه اندازی کرد. در حقیقت این تراشه همه تنظیمات مربوط به ال سی دی های رنگی را انجام میدهد لذا فقط کافیه شما دستور مربوطه را از طریق پروتکل SPI یا I2C به این تراشه توسط میکروکنترلرهای AVR و یا ARM یا هر میکرو دیگری ارسال کنید.
تراشه های سری FT81x با توجه به ارتقا چهار کنترل کننده گرافیکی به مزایا و توانمندی های پیشرفته ای دست یافته است تا پیکسل هایی با رزولوشن بالاتر برای رسیدن به وضوح بیشتر فراهم کند، سرعت انتقال داده ها و بارگذاری تصویر یا ویدئو را بیشتر کند، ظرفیت حافظه را گسترش دهد.
نگاهی اجمالی به مشخصات تراشه های سری FT8xx:
بلوک مقایسه توانمندی های سری تراشه FT8xxاین آموزش بر اساس ماژول FT810 آماده شده است که البته تفاوت چندانی از جهت راهاندازی با مدلهای بالاتر خود ندارد، FT810 همانند سایر مدلهای همخانواده خود تمام سخت افزار مورد نیاز جهت راه اندازی یک پروژه حرفه ای مانند HMI را دارد.
برخی از حوزه های کاربرد:
- ماشین آلات فروش و چاپگر چندکاره
- سیستم های ابزار دقیق
- کنترلر آسانسور
- سیستم های ناوبری ماهواره ای GPS
- لوازم پزشکی: مانیتورینگ قلب، فشار خون، سطح قندخون و…
- سیستم های امنیتی، هوشمندسازی BMS و…
در زیر تصویر ماژول درایور نمایشگر FT810 را مشاهده می کنید که از تراشه FT810 بهره میبرد، لازم به ذکر است که این تراشه در بازار در قالب یک ماژول به همراه مدارات واسط عرضه میشود:
از ویژگی های این ماژول می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- قابلیت اتصال و راه اندازی نمایشگرهای TFT رنگی 50 پین
- قابلیت اتصال و راه اندازی تاچ اسکرین مقاومتی
- مجهز به خروجی صوت
- کنترل ال سی دی TFT
- نرم افزار اختصاصی جهت طراحی محیط گرافیکی
- حافظه گرافیکی 1 مگابایت جهت نمایش تصاویر با پسوند jpg و png
در ادامه سعی کردیم تحت یک پروژه این ماژول را راه اندازی کرده نمونه فایل ها و نمونه کدهای آن را گردآوری و ارائه داده تا شاید کمک حال شما عزیزان باشد.
برخی از قابلیت های این پروژه :
- برنامه نویسی با کامپایلر کدویژن
- شماتیک برد راه انداز ماژول FT810 ( شماتیک شامل یک Atmega32 و حافظه EEprom خارجی و کانکتور جهت اتصال به ماژول می باشد که صرفا جهت اطلاع و آگاهی شماست )
- کتابخانه کامل راه اندازی ماژول FT810
- پروژه عملی جهت آشنایی با توابع (پروژه داخل فیلم )
- تابع کالیبره کردن تاچ ال سی دی 7 اینچ
- نمایش تصویر با پسوند JPG و PNG روی ال سی دی
- دیتاشیت و نرم افزار های مربوط به تراشه FT810
- و …
۱ – شماتیک ارتباط با ماژول FT810
شمای فنی اتصالات این سری از تراشه شرکت FTDI Chip را در تصویر زیر مشاهده می کنید، که بیانگر کلیات موضع است.
برای ارتباط با ماژول FT810 می توان از پروتکل SPI و I2C بهره برد که البته در این پروژه ما از پروتکل SPI استفاده کردیم که نحوه سیمکشی پایه ها در تصویر زیر نمایش داده شده است:
فقط دقت کنید پایه Mode در ماژول FT810 وجود ندارد که ما برای راه اندازی ماژول این پایه را آزاد می گذاریم.
برای تنظیمات SPI هم در نرم افزار کدویژن برای میکرو ATmega32 (قابل استفاده در این آموزش) یا سایر میکروکنترلرها با رعایت و حفظ پیکربندی مخصوص خود می توانید از نمونه کد زیر استفاده کنید:
// SPI Type: Master // SPI Clock Rate: 2*4000/000 kHz // SPI Clock Phase: Cycle Start // SPI Clock Polarity: Low // SPI Data Order: MSB First SPCR=(0<<SPIE)|(1<<SPE)|(0<<DORD)|(1<<MSTR)|(0<<CPOL)|(0<<CPHA)|(0<<SPR1)|(0<<SPR0); SPSR=(1<<SPI2X);
۲ – طراحی محیط گرافیکی
برای طراحی محیط گرافیکی باید کد مربوط به هر ویجت را به ماژول ارسال کنیم که برای راحت شدن کار و مشاهده میزان حافظه اشغال شده می توانید از نرم افزار FTDI EVE Screen Editor استفاده کنید .
در تصاویر زیر چند نمونه طراحی را در نرم افزار می بینید که به صورت عملی روی ال سی دی 7 اینچ پیاده سازی شده است .
۳ – برنامه نویسی
کتابخانه نوشته شده توسط ما بسیار حرفه ای و در عین حال استفاده از آن ساده است بطوری که با فراخوانی چند تابع ال سی دی به راحتی راه اندازی می شود همچنین کاملا سازگار با نرم افزار گرافیکی FTDI EVE Screen Editor می باشد فقط کافی است تا کد خروجی نرم افزار را با کمی تغییر در برنامه کپی کنید و از آن استفاده کنید برای مثال برای نمایش یک Buttom از برنامه زیر استفاده می کنیم .
InitFT810(); // پیکربندی ماژول CMD(FCMD_DLSTART); // ایجاد کردن یک صفحه جدید CLEAR_COLOR_RGB(0, 0, 127); // تعیین رنگ پس رمینه ال سی دی CLEAR(1, 1, 1); // پاک کردن ال سی دی CMD_FGCOLOR(90, 255, 231); // تعیین رنگ کلید COLOR_RGB(48, 48, 48); // تعیین رنگ متن داخل کلید CMD_BUTTON(147, 97, 198, 74, 30, 0, "RoboticNGO"); // رسم کلید DISPLAY(); // پایان نوشتن روی ال سی دی CMD(FCMD_SWAP); // نمایش صفحه طراحی شده
4 – کالیبره کردن تاچ مقاومتی
یکی دیگه از مزیت های خوب تراشه های FT8xx که می توان به آن اشاره کرد ساده بودن کالیبراسیون تاچ مقاومتی است به طور مثال برای این کار کافیست تابع (CMD_CALIBRATE(1 را اجرا کنید، با این کار یروی نمایشگر نقطه ای به نمایش در میآید که با لمس آن نقاط محاسبات و کالیبراسیون تاچ به صورت اتوماتیک انجام می شود سپس اطلاعات محاسبه شده در رجیسترهای REG_TOUCH_TRANSFORM_X ذخیره می شوند.
در نمونه کد زیر اگر کلید SW1 فشار داده شود وارد مد کالیبره شده و اطلاعات مربوط به تاچ مقاومتی داخل متغیر که از نوع EEPROM هست ذخیره می شوند و در دفعات بعد این مقادیر دوباره در رجیستر های REG_TOUCH_TRANSFORM_X نوشته میشوند.
if(SW1==0) { CMD_CALIBRATE(1); Beep(2); Val=HOST_MEM_RD32(REG_TOUCH_TRANSFORM_A); TouchForm[0]=Val; Val=HOST_MEM_RD32(REG_TOUCH_TRANSFORM_B); TouchForm[1]=Val; Val=HOST_MEM_RD32(REG_TOUCH_TRANSFORM_C); TouchForm[2]=Val; Val=HOST_MEM_RD32(REG_TOUCH_TRANSFORM_D); TouchForm[3]=Val; Val=HOST_MEM_RD32(REG_TOUCH_TRANSFORM_E); TouchForm[4]=Val; Val=HOST_MEM_RD32(REG_TOUCH_TRANSFORM_F); TouchForm[5]=Val; } else { Val=TouchForm[0]; HOST_MEM_WR32(REG_TOUCH_TRANSFORM_A,Val); Val=TouchForm[1]; HOST_MEM_WR32(REG_TOUCH_TRANSFORM_B,Val); Val=TouchForm[2]; HOST_MEM_WR32(REG_TOUCH_TRANSFORM_C,Val); Val=TouchForm[3]; HOST_MEM_WR32(REG_TOUCH_TRANSFORM_D,Val); Val=TouchForm[4]; HOST_MEM_WR32(REG_TOUCH_TRANSFORM_E,Val); Val=TouchForm[5]; HOST_MEM_WR32(REG_TOUCH_TRANSFORM_F,Val); }
دانش فنی:
از آنجا که تهیه محتوای آموزشی کامل و دقیق زحمات و زمان زیادی را بر دوش تیم فنی پژوهشگران نهاده است، بسته ی آموزش کامل شامل و… با هزینه ای اندک البته همراه با خدمات پشتیبانی به فروش می رسد، باشد که شاید جبران زحمات و دلگرمی اعضای محترم دپارتمان فنی پژوهشگران باشد:
.
پشتیبانی و آپدیت:
تمامی محصولات نرم افزاری سایت شامل خدمات پشتیبانی میباشند و در صورتی که آپدیت ارائه شود، به صورت رایگان برای خریداران قبلی نیز ارسال میشود. در صورت وجود هرگونه مشکل در سورس میتوانید از بخش “نظرات” و یا “تماس با ما” با ما در ارتباط باشید.
ضمناً شما می توانید برای تهیه اجناس مربوط به این آموزش از طریق فروشگاه اینترنتی پژوهشگران نسبت به خرید اقدام نمایید.
سلام
چطور میکرو تشخیص میده که کجا لمس شده؟ مثلا تو برنامه گفته شده اگر Touch==8 شد Temp++ اضافه شود. میخوام بدونم 8 از کجا اومده.(شاید سوالم خیلی مبتدی باشه…)ممنون
ممکنه مشکل مونتاژ داشته باشند.
سلام
با esp32 یا nodemcu سازگار نیست این کتابخونه؟
اگه سازگاره چیکارش باید بکنیم ؟
سلام
من این برد رو تهیه کردم و به اردوینو متصلش کردم ،اما ال سی دی نویز خیلی زیادی داره و در بیشتر مواقع یا خاموشه که باید اردوینو رو چندین بار خاموش روشن کنم تا تصویرش بیاد یا تصویر نویزی نشون میده ، به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
پایه en رو به 3.3 ولت وصل کردم و پایه PD رو به پایه 8 اردوینو
با سلام.
فایل .h تست شده این ماژول برای میکرو STM32f103 در keil رو چطور میتونم بگیرم؟
فایل سورس به همراه چندین نمونه کد برای STM32F103C8T6 با CubeIDE در لینک زیر موجود است:
https://roboticngo.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b4%db%8c%d9%84%d8%af-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%84%d8%b3%db%8c%d8%af%db%8c-%d8%aa%d8%a7%da%86-ft811-ft810/
سلام
لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید:
در داخل فایل پروژه نمونه برای لود کردن عکس نمونه دو آرایه از تصاویر هست که داخل حافظه فلش هست و روی ft810 ریخته میشود.
اگر بخواهیم تعدادی تصاویر را از حافظه spi فلش خارجی بخوانیم و داخل حافظه ft810 بریزم چکار باید کرد،چون زمانیکه از حافظه فلش خارجی میخوانیم (بصورت ۲۵۶ بایتی) و بخواهیم داخل ft810 بریزیم چون کتابخانه ft بصورتی هست که بایستی کدهای تصاویر را یکجا ریخت برنامه در آن قسمت مشکل پیدا میکند.
روش دیگر اگر بخواهیم مثلا ۱۰ کیلو بایت از فلش خارجی بخوانیم و داخل یک آرایه ی ۱۰ کیلو بایتی داخل میکرو بریزیم و کل عکس رو یکجا داخل ft لود کنیم حافظه sram میکرو ظرفیت همچین کار رو ندارد.
لطفا راهنمایی کنین تصاویر رو از چه طریقی میتوانیم از حافظه فلش خارجی بصورت 256بایت 256 بایت داخل ft810 منتقل کنیم
البته با نحوه خواندن و نوشتن از spi flash آشنایی دارم!
تشکر
باسلام
لطفا پاسخ بدین خیلی وقت هست سوال کردم
تشکر
سوالی با ایمیل شما پیدا نکردم. سوالتون رو مجدد بفرستید.
سلام
لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید:
در داخل فایل پروژه نمونه برای لود کردن عکس نمونه دو آرایه از تصاویر هست که داخل حافظه فلش هست و روی ft810 ریخته میشود.
اگر بخواهیم تعدادی تصاویر را از حافظه spi فلش خارجی بخوانیم و داخل حافظه ft810 بریزم چکار باید کرد،چون زمانیکه از حافظه فلش خارجی میخوانیم (بصورت ۲۵۶ بایتی) و بخواهیم داخل ft810 بریزیم چون کتابخانه ft بصورتی هست که بایستی کدهای تصاویر را یکجا ریخت برنامه در آن قسمت مشکل پیدا میکند.
روش دیگر اگر بخواهیم مثلا ۱۰ کیلو بایت از فلش خارجی بخوانیم و داخل یک آرایه ی ۱۰ کیلو بایتی داخل میکرو بریزیم و کل عکس رو یکجا داخل ft لود کنیم حافظه sram میکرو ظرفیت همچین کار رو ندارد.
لطفا راهنمایی کنین تصاویر رو از چه طریقی میتوانیم از حافظه فلش خارجی بصورت 256بایت 256 بایت داخل ft810 منتقل کنیم
البته با نحوه خواندن و نوشتن از spi flash آشنایی دارم!
تشکر
سلام دوست عزیز.
من جای شما بودم از امکان کارت حافظه میکرو SD استفاده می کردم. اطلاعات و مستندات اون در آموزش های پیشرفته بعد از این آموزش هست.
ولی در جریان باشید که برای انتقال داده از حافظه خارجی (کارت حافظه یا تراشه حافظه) مجبور هستید اطلاعات را به صورت 256 بایتی یا 512 بایتی در میکرو موقتا ذخیره و پس از آن بر روی حافظه تراشه FT8xx قرار دهید.
سلام لطفا درمورد نحوه پروگرام کردن وتنظیم فیوز بیتها توضیح بزارید من هر کاری کردم پروزه جواب نداد با پروگرام TNM پروگرام کردم ومدارو طبق نقشه بستم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. داوود عزیر
پروگرام کردن این پروژه مثل پروگرام کردن هر میکرو AVR هست همین نکته رو بگم که رعایت فیوزبیت های کریستال خارجی و فرکانس کاری رو بکنید، JTAG رو هم غیر فعال کنید، بقیه موارد همان پیشفرض کافی است.
با سلام
لطفا راهنمایی کنین
امکانش هست از حافظه های E2prom برای نمایش ویجت و تصاویر استفاده کنیم
از نظر سرعت منظورمه چون I2C نهایتا تا ۴۰۰ کیلو هستش
برای خواندن و بارگذاری روی نمایشگر میشه از این آی سی ها استفاده کرد؟یا باید از حافظه های فلش spi و mmc استفاده کنیم!؟
باتشکر
معمولا برای اینکار از حافظه Flash استفاده می کنند، که البته خود تراشه یک حافظه داخلی دارد که شما می توانید به آن نیز دسترسی داشته باشید (البته کار آسونی نیست)
همون طور که خودتون اشاره کردید از حافظه فلش یا نهایتاً کارت های حافظه SD/MMC/MicroSD و… می توان به نتیجه سریعتر و بهتری رسید.
در این برد امکان کارت حافظه تعبیه نشده است، ولی در برد آبی رنگ (شیلد FT81x) این امکان طراحی شده است، البته توسط همین برد مشکی هم با اضافه کردن مدار کارت حافظه به صورت خارجی نیز این امکان وجود دارد.
با سلام
مدار رو توسط برنامه نمونه پروگرم کردم و به درستی تاچ و ال سی دی اجرا شد.
فقط یه مشکل:
مدار رو طبق شماتیک بستم و توسط یه پاور 5 ولت 3 امپر راه اندازی کردم،مدار درحال جریان کشی 600 میلی آمپر هست و اینکه ولتاژ 5 ولت به 3.3 ولت میرسه (توسط ولتمتر)
قسمت پاور ماژول شامل سلف و دو عدد آی سی کنارش بعد از چند ثانیه در حد سوختن داغ میشن و نمایشگر مرتبا خاموش و روشن میشه و احتمالا اگر روشن بمونه قطعات ماژول میسوزه!
جریان کشی نرماله؟
داغ شدن و خاموش روشن شدن چه مشکلی داره؟
لطفا راهنمایی کنین
ممنون
سلام. یقیناً موضوع مربوط میشه به یک مشکل سخت افزاری، 600 میلی آمپر زیاد نیست ولی طبیعی هم نیست. ولی مشکلی در بخش تغذیه مدار شما وجود دارد که مداوم قطع و وصل میشه.
ولتاژ 3.3 طبیعی هست، چراکه رگولاتور در مدار وجود دارد.
درکل نباید اینطوری باشه، از کسی که ماژول رو خریدید بابت کیفیت و مشکل فنی ماژول پیگیری کنید.
بله مشکل از مسیر طولانی تغذیه ۵ ولت روی برد برد بود،سیم تغذیه ماژول رو از پاور مستقیم گرفتم جریان ۳۰۰ میلی شده و بدون مشکل کار میکنه
خیلی ممنون
سلام
لطفا راهنمایی کنین نرم افزاری وجود داره که ویجت های قوی و کاربردی به جز نرم افزار eve ایجاد کنه و ما درگیر نرم افزار طراحی مثل فتوشاپ نشیم.
یه نرم افزار مثل https://www.elektor.com/4d-workshop4-ide-pro-download#reviews
البته ظاهرا این برنامه رایگان نیست.
تشکر
سوال خوبی هست،
خیر من که سراغ ندارم، دوستان اگر کسی موردی پیدا کرده در اینجا اشتراک بگذاره.
البته نظر شخصی بنده اینکه به هر حال شما با این روش هم باز محدود خواهید بود، چیزی که باعث میشه نظر همه سلایق تامین بشوند، فتوشاپ هست، آزاد و بی انتها در طراحی و ظاهر.
اگر آموزش های کامل مربوط به شیلد FT81x رو مطالعه کرده بودید، توی بسته دانش فنی ویدئویی مبحث Image این موضوع کاملا آموزش داده شده است.
ولی در جواب سوال شما، این خروجی Hex توسط خود نرم افزار Eve انجام میشه ولی شما می توانید توسط خیلی نرم افزارها و سایت های متفرقه هم اینکار رو بکنید، مثل سایت زیر:
https://www.onlinehexeditor.com/
یابهتر از اون سایت زیر که کدهای موجود در دانش فنی از این سایت تبدیل شده است:
http://tomeko.net/online_tools/file_to_hex.php?lang=en
فرمت عکس تون JPG و سایز مناسب باشد، تنظیمات سایت هم حتما روی File -> HEX
سلام
در برنامه نحوه تولید کد هگز آیکن های استفاده شده که با فرمت png هستند با چه نرم افزاری ایجاد شده اند؟
با هر نرم افزاری مثل فتوشاپ و…
منظورم کد هگزی که از عکس ساختین و داخل برنامه ازش استفاده شده
مثلا flash unsigned char PngLock[] این قسمت.
کدهای این آرایه رو چطور ساختین؟
تشکر
ولی شما آموزش این قسمت رو داخل این مجموعه نذاشتین و کسی که این مجموعه رو خریداری میکنه اطلاع از این موارد نداره
حداقل من که دفعه اول هست با این مورد برخورد میکنم
لطفا آموزش این نکات رو داخل خود مجموعه مربوطه قرار بدین
بازم ممنون بابت پاسخوییتون
موفق باشین
سلام یه سوال داشتم ، تو کتابخانه شما تابعی هست که یک پیکسل رو رسم کنه؟ یعنی سه تا آرگومان داشته باشه x,y,color ؟
اگر همچین تابعی داشته باشه میشه خیلی راحت فارسی رو هم کار کرد.
بله دقیقا در یکی از مثال های داخل پروژه یک مثال نقاشی هست که شما هر جایی رو لمس کنید همان نقطه در صفحه با رنگی که انتخاب کردید نمایش داده میشه.
اگر تمایل به گسترش این کتابخانه داشتید، می توانید از آن برای نوشتن فونت فارسی استفاده کنید.
سلام و درود بر شما
سرکار خانم، این تابع دقیقا آخرین تابع کتابخانه موجود در بسته دانش فنی است، لطفا در استفاده از کتابخانهها دقت کنید، البته نیازی به تغییرات نخواهید داشت اگر همان فایل پروژه ما را در بسته دانش فنی باز کنید و کامپایل کنید مشکلی نخواهید داشت، شما چون پروژه خود را تغییر داده اید نیاز هست همانند برنامه نمونه کتابخانه ها را پروژه جدید خود اضافه کنید.
فایل کتابخانه در همان پوشه پروژه نمونه در داخل فایل LibFT810 قرار دارد.
خیلی ممنون، من فایل رو با notepad باز کردم و کپی کردم اما کتابخونه ()CMD_COLDSTART در فایل کتابخونه نیست. به همین دلیل برنامه erorr میده. میشه بگید این کتابخونه کجاست؟
سلام، وقت بخیر. من بسته دانش فنی را خریداری کردم اما هرکاری میکنم فایل کد روی نرم افزار کدویژن باز نمیشه و نمیتونم کد را ببینم . چرا نرم افزار فایل abject_v1.c و ft810_v1.c را نمیتونه بخونه ؟
این مشکل تا به حال اعلام نشده است، احتمال بسیار زیاد مشکل از نرم افزار و کامپایلر شماست، در جریان باشید فایلهای با پسوند .C حتی با NotePad هم باز می شوند و شما می توانید کد را ملاحظه و یا کپی برداری کنید.
لطفا بررسی کاملتری داشته باشید و اگر بازهم مشکل داشتید با ذکر توضیحات بیشتر از نحوه عملکرد خود و… اعلام کنید تا کمکتون کنیم
سلام روز بخیر
یک سوال در مورد این دانش فنی که گذاشتین
ببینید من میخوام ft811 رو راه بندازم
حالا این دانش فنی برای ft810 هست حالا میخواستم بدونم اینا یکی هستن و فرقی ندارن؟تقاوتشون فقط تاچ خازنی و مقاومتیه ولی تابع هاشون فرقی نداره یعنی اگه اینو بخرم اون ft811 هم راه میافته؟
بعد شما کامل گفتین چجوری میشه تابع های فشار دادن کلید و رها کردن و اینارو همه رو گفتین؟
سلام. خیر باید توابع و کتابخانه های مربوطه رو داشته باشید.
من توصیه اکید دارم که آموزش کامل تر و حرفه ای تر “معرفی، آموزش و راه اندازی شیلد FT81x درایور نمایشگرهای سایز بزرگ همراه با تاچ خازنی و مقاومتی” رو دنبال کنید.
البته اگر توانایی فنی بالایی دارید خودتون می تونید تغییرات لازم رو بدید.
من با این دانش فنی موفق به راه اندازی ال سی دی نشدم.
کاش فایل هگز رو هم همراه بقیه فایل ها قرار میدادید که بتونم با خیال راحت از برنامه، مدار رو عیب یابی کنم.
تشکر
سلام علی جان
والا ما کل پروژه رو داخل بسته دانش فنی قرار دادیم که اتفاقا فایل هگز هم موجوده!
راستی چرا از شیلد FT810 استفاده نمی کنید که دیگه راحت بشید از سیم کشی و اتصالات.
سلام
درسته حق با شماست. من دقت نکرده بودم. فقط اسمش همینه دیگه : Abject_V1 ؟
من ماژول ft810 رو خریدم.
بله
سلام
آیا اون آیسی AT24 حتما باید تو مدار باشه؟
من مدار و بدون اون آیسی بستم و کد همین پروژه رو کامپایل و پروگرم کردم ولی ال سی دی روشن نمیشه . نکته ی خاصی داره آیا ؟
خیلی ممنون
دقیقا کدام تراشه و در کدام بخش از مدار رو می فرمایید؟
سلام
تراشه at24c512 در شماتیک پروژه رو عرض میکنم.
اگر قصد دارید از داده های در فضای تراشه E2prom استفاده کنید ، مثلا داده های عکس یا… می توانید از این حافظه قوی و بلند مدت استفاده کنید.
سلام مشکل شما حل شد ؟
محتوا و محصول جدید در این رابطه تولید شده است که شما را دعوت می کنم به مطالعه لینک زیر:
https://roboticngo.com/?p=20297
سلام
من این دانش فنی رو خریداری کردم . ولی فقط یه نمونه کده. ایکاش حداقل توابع کتابخونه رو معرفی میکردید، نحوه استفادهاش رو توضیح میدادید. چگونگی استفاده از کد های نرم افزار رو در کدویژن میگفتید
منتظر آپدیت های بعدی هستم
با تشکر
سلام دوست عزیز
توابع کتابخونه که نوشته شده کاملا از نظر اسم و کارکرد شبیه دیتاشیت و نرم افزار EVE SCREEN EDITOR هست که کامل ترین مرجع برای آشنایی با توابع است.
برای راحتی کار ما به دوستان پیشنهاد میکنیم از نرم افزار و مثال های دیتاشیت شروع کنند.
اما این وعده رو بدم که برای راحتی دوستان فیلم و مثال هایی در حال آماده کردن هستیم و ان شاء الله بعد از اتمام کار منتشر خواهد شد.
سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم با استفاده از این ماژول و کد های مریوط به اون امکان ارتباط و کنترل سخت افزار های خارجی وجود داره مثلا در قسمت کدهای مرویوط به تاچ جایی وجود ادره که وفتی کلید on /off را میزنیم بتونیم وضعیت پایه های میکرو را تغییر بدیم و یک رله را برای مثال
خاموش و روشن کنیم
و دوم اینکه امکان ارتباط دو طرفه وجود داره مثلا میشه دما را از یه سنسور خوند و روی ال سی دی نمایش داد؟
و اینکه اگه این امکانات وجود داره ایا در پکیج اموزشیتون به این موارد هم اشاره شده ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
این ماژول درایور ال سی دی رنگی است و شما با کدنویسی تمام مواردی که به اون اشاره کردید، می توانید پیاده سازی کنید این طور بگم با این ماژول و یک میکرو شما می توانید یک HMI کامل بسازید.
شما می توانید چندین سنسور، ورودی و خروجی داشته باشین و تغییرات روی ال سی دی نمایش بدین یا آنها رو مدیریت کنید.
داخل پکیج ما کتابخانه کامل این ماژول به همراه مثال داخل فیلم و نرم افزار طراحی محیط گرافیکی وجود داره که شما با الگو گرفتن و کار کردن با توابع می توانید به خواسته خودتون برسید.
تو این هفته های آتی برای راحتی دوستان قصد داریم چند فیلم آموزشی با مثال های بیشتری ارائه بدین.
سلام. خدا قوت. ممنون از زحمات شما. من این برد و ال سی دی 9 اینچ و تاچ رو باهم میخوام، ولی ظاهرا تاچ 9 اینچ موجود نیست
سلام دوست عزیز
در حال موجود کردن ال سی دی های 7 و 9 اینچ به همراه تاچ مقاومتی و تاچ خازنی هستیم. در صورت موجود شدن داخل تلگرام فروشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
سلام
با این روش ال سی دی 9 اینچی با تاچ خازنی هم قابل راه اندازی هست؟
سلام دوست عزیز
ال سی دی 9 اینچی با تاچ مقاومتی میشه راه انداخت.
برای تاچ خازنی باید از سری FT811 استفاده کنید. در آینده نزدیک برد FT811 و آموزش راه اندازی تاچ خازنی روی سایت قرار داده می شود.
سلام دوست عزیز
بله شماتیک ارائه شده در مطلب مربوط به برد مشکیه یا همون برد FT810 است فقط دقت کنید پایه Mode باید آزاد باشد.
فعلا برای STM32 برنامه ای نداریم .
مهندس جان منظورش این بود که عنوان مطلب در مورد ft810 با ال سی دی 50 پین هستش
شما توی فروش فایل زدین شماتیک Ft800
این داستانش چه طوری هست یعنی طرف بیاد فایل زیر ور که زدین خرید کنه شماتیک همین برد مشکی رنگ هستش با Ft810؟ یا شماتیک برد ft800 هست ؟
(FT800 شماتیک،نمونه کد و اطلاعات پروژه نرمافزار – 69900 تومان)
اصلاح شد، باتشکر
سلام
این شماتیک که گفتین ، شماتیک همین برد مشکیه هست؟؟
ویه سوال دیگه این که پروژه ft810 رو برای stm32 اماده نمیکنید؟؟